Categories
Uncategorized

Hav altid det rigtige værktøj parat

Der er mange penge at spare, hvis man ordner tingene selv derhjemme. Faktisk kan man med øvelse blive mere og mere som sin egen handyman. Noget af det vigtigste, når man ordner tingene selv, er at man har værktøjet i orden. Her kan du få nogle gode råd til, hvordan du finder det rigtige værktøj og udvider sortimentet, så du kan blive klar til gør-det-selv-arbejdet.

Det kan være svært at vælge selv

De forskellige værktøj såsom stiksav, sav, boremaskine osv. produceres af mange forskellige forhandlere. Det er ikke nødvendigvis den dyreste, som der den bedste, og hvis man står med de sammenligninger selv, så kan man hurtigt få brugt mange timer på det. Det er nødvendigvis heller ikke den billigste løsning for dig at gå ned til din lokale forhandler og spørge til råds. Priserne vil typisk ligge højere, end hvad de gør på internettet, da de jo netop har en fysisk forretning og rådgivning, de skal finansiere.

Der er gode råd at hente

Der er gode råd at hente, når det handler om værktøj. Handytools skaber overblik og guider dig om værktøj i Danmark. Hjemmesiden gør det nemmere for dig at navigere i noget, som ellers kan være noget af en jungle. Ved få klik kan du få overblikket over de absolutte must-haves i værktøj, når du skal lave gør-det-selv-arbejde i- og omkring dit hjem. På hjemmesiden finder du forskellige oplysninger såsom bedste pris for værktøjet, testvindere og premium valg indenfor de forskellige slags værktøj. På den måde får du hurtigt et overblik over valg af værktøj. På hjemmesiden fremgår specifikke oplysninger omkring de forskellige værktøjer, så man nemt kan sammenligne produkter med hinanden. Derudover kan man via hjemmesiden blive ført videre til forskellige hjemmesider, som forhandler værktøjet til billige priser.

Gør klar til dit gør-det-selv-arbejde

Som tidligere nævnt, så er der mange penge at spare, hvis man kan finde ud af at gøre tingene selv. Med det rette værktøj ved hånden, kan det blive legende let, og du vil med tiden blive bedre og bedre til at løse opgaverne selv. Lad dig gerne inspirere af diverse byg-selv programmer i fjernsynet, hvor kreative løsninger kommer til at se ud som en leg. Det kan være, at du vil i gang med at bygge en sengegavl til jeres seng? Det kan også være, at dit næste projekt er at lave et lille bord, bygge et hegn eller reparere skuret? Der er mange muligheder for at lave tingene selv. Et godt råd er som minimum at have en række standard værktøjer ved hånden, såsom skruetrækker, hammer, bidetang, fukssvans, diverse måleinstrumenter, svensknøgle, unbrakonøgle, skrue/boremaskine, lille skruemaskine, stiksav og slibemaskine. Med disse værktøjer ved hånden, vil du kunne påbegynde dit gør-det-selv liv.

Categories
Haven

Få styr på fliserne i Påsken

Lige nu er det meste af vores tid bundet op i hjemmet med ustandselige nyheder om corona, sygdom og dødstal. Det er næsten ikke til at holde ud. Her er noget der kan få dine tanker på noget andet i Påsken – Vedligehold af jeres terrasse og indkørsel. Jeps det er nu det er til at gøre fliserne rene. Der har over efteråret og den milde vinter samlet sig masser af alger og andet snask på jeres fliser.

Nogle fliser er så bevoksede med alger, at de kan være en ren dødsfælde at have liggende. Uanset om du er barn, ældre eller i den arbejdsduelige alder, så er det ikke rart at tage den på bagen, når fliserne forsvinder under en i et slimet algedarius.

Sådan renser du dine fliser

…uden at du på samme tid gør masser af skade på naturen. Vær opmærksom på at rigtig meget fliserens er fyldt med alle mulige kemikalier. Det er der slet ikke nogle grunde til, når man faktisk kan finde en masse bæredygtige fliserens produkter!

Der er rigtig mange af de forskellige produkter og fliserensningstyper, der reklamerer med at du bare smører det på, og så fjerner du det så nemt som ingenting efterfølgende! Det er i min optik en sandhed, hvor der er pyntet rigtig meget på. Du skal ud og bruge noget knofedt også. Men det er vel egentlig heller ikke så galt!

En af de danske virksomheder, som har specialiseret sig i bæredygtig fliserensning er GladRens – Du kan læse mere om deres fliserens her!

Brug fliseimprægnering

Hvis du elsker at gøre fliser rent flere gange om året, så skal du endelig ikke følge det her tip. Men hvis du gerne ser lidt længere mellem de gange hvor du skal ud og rengøre fliser, så imprægner dine fliser!

Der findes en række forkellige muligheder for fliseimprægnering, og der er en glimrende gennemgang af de forskellige produkter, som du kan finde her hos e-Pressen: https://e-pressen.dk/impraegnering-af-fliser/ .

Har du spørgsmål til rengøring af fliser, så skriv endelig med et spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet. Du er også velkommen til at stille spørgsmål til andre områder, som du godt kunne tænke dig vi hjælper med her på HandyMan København.