Categories
Haven

Få styr på fliserne i Påsken

Lige nu er det meste af vores tid bundet op i hjemmet med ustandselige nyheder om corona, sygdom og dødstal. Det er næsten ikke til at holde ud. Her er noget der kan få dine tanker på noget andet i Påsken – Vedligehold af jeres terrasse og indkørsel. Jeps det er nu det er til at gøre fliserne rene. Der har over efteråret og den milde vinter samlet sig masser af alger og andet snask på jeres fliser.

Nogle fliser er så bevoksede med alger, at de kan være en ren dødsfælde at have liggende. Uanset om du er barn, ældre eller i den arbejdsduelige alder, så er det ikke rart at tage den på bagen, når fliserne forsvinder under en i et slimet algedarius.

Sådan renser du dine fliser

…uden at du på samme tid gør masser af skade på naturen. Vær opmærksom på at rigtig meget fliserens er fyldt med alle mulige kemikalier. Det er der slet ikke nogle grunde til, når man faktisk kan finde en masse bæredygtige fliserens produkter!

Der er rigtig mange af de forskellige produkter og fliserensningstyper, der reklamerer med at du bare smører det på, og så fjerner du det så nemt som ingenting efterfølgende! Det er i min optik en sandhed, hvor der er pyntet rigtig meget på. Du skal ud og bruge noget knofedt også. Men det er vel egentlig heller ikke så galt!

En af de danske virksomheder, som har specialiseret sig i bæredygtig fliserensning er GladRens – Du kan læse mere om deres fliserens her!

Brug fliseimprægnering

Hvis du elsker at gøre fliser rent flere gange om året, så skal du endelig ikke følge det her tip. Men hvis du gerne ser lidt længere mellem de gange hvor du skal ud og rengøre fliser, så imprægner dine fliser!

Der findes en række forkellige muligheder for fliseimprægnering, og der er en glimrende gennemgang af de forskellige produkter, som du kan finde her hos e-Pressen: https://e-pressen.dk/impraegnering-af-fliser/ .

Har du spørgsmål til rengøring af fliser, så skriv endelig med et spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet. Du er også velkommen til at stille spørgsmål til andre områder, som du godt kunne tænke dig vi hjælper med her på HandyMan København.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *