Categories
Uncategorized

Har du brug for mere plads?


Er du også typen, der har samlet meget sammen? Er dine loft- og kælderrum fyldt godt ud? Eller har du af anden grund behov for at få opbevaret dine ting et sikkert sted? Så er det måske en ide, at leje et ekstra opbevaringsrum.

Har du mange ting?

Det kan være svært at smide dine gamle ting ud. Måske har de en personlig værdi for dig. Eller måske har de rent faktisk en reel værdi. På et tidspunkt har du ikke mere plads i dit hus, i din lejlighed eller din kælder,  og så er der heldigvis en god løsning: lej opbevaringsrum i et Pelican Self Storage center.

Forskellige størrelser

I et storage center som eksempelvis Pelican Self Storage kan du vælge mellem en række forskellige størrelser på rum. Størrelserne starter helt nede ved en 1,5 m2, og der er muligheder helt op til 50 m2. Altså kort sagt, det er rigtig mange behov, der kan blive stillet med et lejet opbevaringsrum i Pelican Self Storage. Som en tommelfingerregel kan du regne med, at du skal leje et rum, der svarer til 15 procent af din bolig, hvis du skal have opbevaret alle dine ting. Altså hvis du har en bolig på 120 m2, skal du bruge et opbevaringsrum på ca. 18 m2. Men du kan selvfølgelig leje præcis den størrelse rum, du har behov for i Pelican Self Storage.

Udnyt pladsen

Et rum på et par m2 kan ved første indtryk virke meget småt. Men det er faktisk muligt at få udnyttet rummet på bedst mulig vis. Det er en god ide at fylde dine flyttekasser stille og roligt op, og skrive på siden hvad indholdet er. På den måde kan du stable mange og stadig have overblikket. Du skal forsøge at gøre dine møbler mulige at stable ved eksempelvis at afmontere diverse små ting, og så selvfølgelig sørge for at beskytte dine møbler. Endnu en god ide er at opbevare din møbler lodret, så de tager mindre gulvplads, og så er det en god ide at placere de tunge ting nederst, så det er forsvarligt at stable. Men du skal altså huske, at der skal være lidt plads til at bevæge dig rundt på, så du kan komme til dine ting.

Til hvis du flytter til udlandet

Står du og skal bo i udlandet i en periode evt. for at arbejde eller studere, og kan ikke have alle dine ting med? Så er det oplagt at leje et opbevaringsrum hos eksempelvis Pelican Self Storage. På den måde kan du føle dig 100 procent tryg omkring dine ting, og de er lette at gå til, når du igen skal bo i Danmark.

I forbindelse med flytning

Når man flytter, kan der opstå behov for opbevaring af en række ting. Det kan være der er periode mellem hvornår du forlader din ene bolig og kan rykke ind i næste bolig. Så er det rart med et sikkert sted til dine ting.

I forbindelse med maling

Skal jeres bolig males, og du dermed skal have ryddet, så malerne kan komme til, så er det oplagt at leje et opbevaringsrum til jeres ting. Så sikrer I jer, at jeres møbler er beskyttet og lette at rykke ind igen, når maleren har færdiggjort sit arbejde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *