Categories
Uncategorized

Her er 7 stykker værktøj, som alle bør eje

Skal du til at flytte hjemme fra? Eller vil du gerne begynde at klare flere handyman-projekter selv? Så er der syv stykker værktøj, som er helt essentielle. Og med dem i værktøjskassen kan du klare de fleste små håndværkeropgaver. Læs mere her!

Der er mange penge at spare, hvis du kan klare små gør-det-selv-opgaver selv. Du behøver nemlig ikke være uddannet håndværker for at sætte en hylde op, samle et skrivebord eller fikse gamle stole. Og det kræver heller ikke en stor værktøjskasse for, at du kan klare mindre opgaver i hjemmet.

Herunder kan du finde inspiration til essentielle stykker værktøj, som enhver husejer eller lejer bør have.

1. Cykelpumpe

En cykelpumpe er ikke bare praktisk, når du skal have mere luft i dækkene. Den kan også bruges til at puste balloner op inden en fest eller gøre en luftmadras klar til dine gæster. Derudover kan den også puste en lolitadukke op, hvis du ikke har en fuck me silly.

Det vil gøre det hele meget nemmere. Og så slipper du for at få ondt i halsen, fordi du bliver nødt til kun at bruge lungerne til jobbet.

2. Skruetrækkersæt

En løs skrue kan både være træls at kigge på, og så kan det have negative konsekvenser. Det kan f.eks. ødelægge dit skrivebord, hvis du bruger det, og skruerne er løse.

Af den grund er det en rigtig god idé at investere i et skruetrækkersæt. I et sæt får du skruetrækkere i flere forskellige størrelser, så du har den rigtige variant til enhver opgave. Og de vil også være en stor hjælp, hvis du en dag skal samle nye møbler.

3. Målebånd

Hvor høj er din døråbning, og kan den nye sofa komme i gennem? Hvad er længden på din væg, og er der plads til tv’et? Det er spørgsmål, du kan komme til at stille dig selv i din nye bolig. Og så er det rigtig godt at have et målebånd klar til at finde svarene.

4. Hammer

Hvis du nogensinde skal sætte et billede op, er en hammer enormt handy at have. Så kan du slå søm i væggen uden problemer og pynte væggen med familiebilleder og kunst.

5. Gaffatape

Gaffatape er fantastisk i en nødsituation. Det er godt til at lave en nødløsning, hvis noget pludseligt går i stykker derhjemme. Og hvis du skal sende pakker, er det også fantastisk til at sikre, at de holder til hele turen med posten.

6. Lommelygte

Uanset hvor du bor, kan du risikere at strømmen pludselig går. Eller måske lukker du hunden ud for at tisse, og så kommer den ikke, når du kalder. Og i begge tilfælde er det rart at have en lommelygte. Så kan du nemt se, hvad du laver, hvis du skal tjekke elektronikskabet. Eller du kan lettere spotte, hvor hunden er løbet hen.

7. Justerbar skruenøgle

En justerbar skruenøgle er praktisk og kan bruges til et væld af forskellige ting. Og fordi den er justerbar, behøver du kun have én for at kunne løse de fleste opgaver. Det er derfor også et must have i din nye værktøjskasse.

Nu har du lidt inspiration til, hvad du skal have på lager for at klare små handymand-opgaver. Så tag forbi dit lokale byggecenter, og investér i det, du skal bruge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *