handyman cph logo

Slip for at låse dig fast

Har du nogensinde hørt om låsebussen? Hvis ikke, så kommer du til at læse om dem nu. Låsebussen er din professionelle låsesmed, som holder til på Amager i København. I mere end 50 år har de hjulpet københavnerne med at komme ind i deres lejligheder, når de har smidt deres nøgler væk. Måske kender du selv til at miste dine nøgler eller smække dig ude, så du ikke kan komme ind igen. Med kendskab til stort set alle låsesystemer, kan du næsten være sikker på, at du kan få hjælp af låsebussen. Så næste gang du står frustreret foran din dør, og ikke kan komme ind, så ved du nu, hvem du skal ringe til.

Låsesmeden kan hjælpe dig

Men du behøver ikke at smække dig selv ude for at få besøg af en af de dygtige låsesmede. Du kan få hjælp til meget andet end at komme ind i din lejlighed. Måske skal du have opsat nye låsesystemer, og det kan være en smule besværligt at montere dem, og så kan du få god hjælp af de erfarne låsesmede i stedet for at rive håret af dig selv i frustration. Det kan også være, at du skal have repareret din dørtelefon eller måske skal have opsat et pengeskab? Det kan du faktisk også få hjælp til.

De mange fordele ved låsebussen

En af de mange fordele ved låsebussen er, at de har en døgnvagt. Det vil sige, at uanset hvornår på døgnet du er uheldig og får smækket dig selv ud, så kan du få hjælp. Du kan også gå ned i den fysiske butik og få lavet en aftale med dem, eller høre mere om, hvordan de kan hjælpe dig. Uanset om du bor på Amager, i Kastrup eller et tredje sted i nærheden af København, vil de nemlig rigtig gerne komme ud og hjælpe dig med dine låsesystemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Få hjælp nu

Få 3 tilbud på din opgave her. Se mere nedenfor

Seneste nyt